Despre

Mottoul nostru este: “Copiii nostri au talent!

Din dragoste pentru copii, am construit un after school al Micilor Genii, unde copiii vor desfasura activitati pe domenii creative, jocuri, activitati de dezvoltare personala si activitati optionale, care dezvolta imaginatia creatoare a celor mici.

Obiectivul nostru principal este descoperirea si dezvoltarea personalitatii si a inclinatiilor native ale copiilor prin metode si tehnici moderne.

Suplinim lipsa parintilor prin afectiune, joc didactic si interactivitate educationala, responsabilitatea si profesionalismul fiind principiile care stau la baza activitatii noastre.

Aici este locul unde copilul dumneavoastra este ocrotit, primit cu caldura, locul unde poate beneficia de un program educational echilibrat si dupa orele de scoala, locul unde se joaca si este sub permanenta supraveghere a cadrelor didactice cu pregatire (profesori invatamant primar, profesori de muzica, profesori de limba engleza, profesori de limba germana).

Grupele sunt formate din maxim 10 copii.

Credem intr-o comunicare sincera copil-invatator-parinte, necesara de altfel in dezvoltarea completa si corecta a unui copil.

Cea mai insemnata necesitate a copiilor este de a fi iubiti. Copiii nostri au nevoie sa se simta in siguranta. Nu este suficient sa le oferim numai hrana si ingrijire. Dragostea este atat de importanta pentru ei !

Scopul nostru final este de a ajuta la formarea bazei personalitatii adultului de maine.

Pentru o dezvolatre cat mai armonioasa a copiilor inscrisi la Micile Genii after school, avem o colaborare cu un logoped si psiholog specialist care observa copiii in activitate, le face  o analiza iar concluziile sunt comunicate parintilor.

Pentru o dezvoltare cat mai armonioasa a copiilor inscrisi la Micile Genii After School, avem o colaborare cu un logoped si psiholog specialist care observa copiii in timpul activitatilor, le face  o analiza iar concluziile sunt comunicate parintilor. – contra cost

Micile Genii after school va ofera sali de studiu, spatiu de joaca in interior, sala pentru servire masa, grup sanitar.

Salile de studiu sunt dotate cu mobilier modern, specific varstei, tabla de scris, copiii au acces la toate dotarile spatiului interior pentru desfasurarea jocurilor educative-recreative.

Majoritatea jucariilor sunt sub licenta Imaginarium, copiii pot juca tenis de masa, jocul  X si O,  jocul AIR-mega Snakes & ladeders, jocul Junior Sport Bola-Pic, sah Junior, tir cu arcul, basket, puzzle 3D, si sub licenta Disney, pot picta, desena, colora, efectua fise educative, didactice.